ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2024

ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2024

Ενημερώνουμε τους κ.κ. αναγνώστες μας ότι από νωρίς σήμερα το πρωί, αντιμετωπίζουμε πρόβλημα συνδεσιμότητας με το internet. (Χαμηλές ταχύτητες έως μηδενικές). Η ενημέρωση γίνεται σε στιγμές που μας επιτρέπει η ταχύτητα της σύνδεσής μας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας.

Κυριακή 27 Απριλίου 2014

ΑΝΝΑ ΑΣΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟΥ: ΑΝΤΙΘΕΤΕΣ ΜΕ ΤΑ ΕΘΝΙΚΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΟΙ ΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ

Κριτική κατά του ΣΥΡΙΖΑ και των θέσεων που θα εκπροσωπήσει στην Ευρωβουλή  ασκεί με ανακοίνωσή της η εκπρόσωπος Τύπου της Ν.Δ. κ. Άννα Ασημακοπούλου υποστηρίζοντας ότι αυτές είναι αντίθετες στα εθνικά μας συμφέροντα.
Η κ. Ασημακοπούλου σε  ανακοίνωσή της κάνει αναφορά στον υποψήφιο ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, κ. Στέλιο Κούλογλου, ο οποίος σε συνέντευξή του σε ΜΜΕ των Σκοπίων και ειδικότερα στο  www.independent.mk με ημερομηνία 26 Μαρτίου 2014 μεταξύ άλλων λέει «σας αποκαλώ Μακεδονία – με το όνομά σας» και  «το όνομα (Μακεδονία) είναι γελοία διαφορά που δημιούργησε ο Σαμαράς».
Επίσης, η κ. Ασημακοπούλου καταφέρεται και κατά του υποψήφιου ευρωβουλευτή Δ. Χριστόπουλο, καθώς όπως η ίδια λέει, ο κ. Χριστόπουλος ζητάει σήμερα (σε δηλώσεις του στο ΒΗΜΑ) να αποκαλούνται ως «τουρκικά» τα σωματεία της μειονότητας στην Θράκη.
«Είναι θλιβερό, ένα Ελληνικό κόμμα να υποστηρίζει θέσεις, τόσο  βλαπτικές για την εξωτερική πολιτική της χώρας…» καταλήγει η ανακοίνωση της εκπροσώπου Τύπου της Νέας Δημοκρατίας.
ΑΜΠΕ
''The New Daily Mail'' 
Newsroom



ΕΘΝΙΚΑ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΗ ΘΕΜΑΤΑ

Η ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΚΟΙΝΩΝΙΑ

WEB RADIO

WEB RADIO
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Για να παραμείνετε στην σελίδα μας, κάντε δεξί κλικ, άνοιγμα νέας καρτέλας

ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ - ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ



Αιρετικες Ιδεες

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:

Οι παραπάνω απόψεις δεν απηχούν κατ΄ ανάγκη απόψεις της Εφημερίδας. Προβάλλονται όμως στα πλαίσια του πλουραλισμού και της διαφορετικής άποψης, που υποστηρίζει με σθένος η Εφημερίδα μας.
«The New Daily Mail»

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΟΛΗ Η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ