ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2024

ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2024

Μεγάλη Παρασκευή: Η κορύφωση του Θείου Δράματος. ***** Στέφανος Κασσελάκης - Κέρκυρα: Παρακολούθησε την πρόβα της Φιλαρμονικής - Θερμή υποδοχή των κατοίκων. ***** Μάγδα Φύσσα για Μιχαλολιάκο: Ξαναμαχαιρώνουν τον Παύλο με την απόφαση για αποφυλάκιση. ***** Άστον Βίλα - Ολυμπιακός 2-4: Ερυθρόλευκο πάρτι και μία ανάσα από τον τελικό του Conference League. ***** Μακάμπι Τελ Αβίβ - Παναθηναϊκός 88 - 95 - Πολύ σκληρός για να πεθάνει ο Παναθηναϊκός και τώρα ΟΑΚΑ.

Σάββατο 18 Απριλίου 2015

ΣΤ. ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ: ΛΟΓΟΔΟΤΕΙΣ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΙΣ ΣΥΝΙΣΤΩΣΕΣ κ. ΤΣΙΠΡΑ

Πυρά κατά της κυβέρνησης εξαπολύει ο Σταύρος Θεοδωράκης, κατηγορώντας την ότι δεν έχει σχέδιο, προχωρεί με λάθος προτεραιότητες και υποχωρεί στις συνιστώσες. Ο πρόεδρος του ''Ποταμιού'' καλεί τον πρωθυπουργό να αποφασίσει «με ποιους θα πάει και ποιους θα αφήσει» και «να αναλογιστεί ότι λογοδοτεί στην ιστορία και όχι στις συνιστώσες». Σε συνέντευξή του στην «Εφημερίδα των Συντακτών» ο κ. Θεοδωράκης προειδοποιεί ότι τον Μάιο είναι πολύ πιθανόν να επιβληθεί έκτακτη φορολογία «στα συνήθη υποζύγια», όπως λέει, λόγω του αδιεξόδου στις διαπραγματεύσεις με τους εταίρους.

Σημειώνει πως «την ώρα που δίνει μόλις 200 εκατ. ευρώ για την ανθρωπιστική κρίση, δίνει 500 εκατ. για εξοπλισμούς». Ο κ. Θεοδωράκης καλεί τον πρωθυπουργό να σχηματίσει μια κυβέρνηση μεταρρυθμιστών από την παρούσα Βουλή, η οποία θα στηρίζεται κατά περίπτωση από τα κόμματα της αντιπολίτευσης. «Αντί για μια κυβέρνηση μεγάλων αλλαγών, ο κ. Τσίπρας επέλεξε το κομματικό κατεστημένο και μια σύμπλευση με μια ακροδεξιά συνιστώσα, τους ΑΝΕΛ. Η ευρωπαϊκή πλειοψηφία στη Βουλή δεν είναι κάποιο σενάριο αποστασίας. Είναι ένα σενάριο ανάγκης, ότι δηλαδή αυτήν τη στιγμή στη Βουλή υπάρχει η συντριπτική πλειοψηφία των βουλευτών που πιστεύουν στην ευρωπαϊκή πορεία της χώρας» τονίζει.

Επιπλέον, διατυπώνει φόβο ότι τον Μάιο η κυβέρνηση θα προχωρήσει σε νέα φορολογικά μέτρα ακολουθώντας τη συνταγή της προηγούμενης κυβέρνησης. Επισημαίνει μάλιστα πως «Ο πρωθυπουργός έχει ακόμη ελάχιστο χρόνο να εκμεταλλευτεί το προσωπικό του κεφάλαιο στην κοινωνία που είναι ακόμη μεγάλο». Ο κ. Θεοδωράκης θεωρεί πως έχουν γίνει λάθη στη στελέχωση της κυβέρνησης και εκτιμά πως το ''Ποτάμι'' μπορεί να παίξει έναν σημαντικό ρόλο σε μία κυβέρνηση εθνικής ενότητας.
ΑΜΠΕ

Σ.Σ.
Α ρε Σόιμπλε και τι δεν κάνεις με τα τσιράκια σου, για να δεις γονατισμένο και στα τέσσερα τον Τσίπρα

''The New Daily Mail'' 
Newsroom



ΕΘΝΙΚΑ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΗ ΘΕΜΑΤΑ

Η ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΚΟΙΝΩΝΙΑ

WEB RADIO

WEB RADIO
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Για να παραμείνετε στην σελίδα μας, κάντε δεξί κλικ, άνοιγμα νέας καρτέλας

ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ - ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ



Αιρετικες Ιδεες

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:

Οι παραπάνω απόψεις δεν απηχούν κατ΄ ανάγκη απόψεις της Εφημερίδας. Προβάλλονται όμως στα πλαίσια του πλουραλισμού και της διαφορετικής άποψης, που υποστηρίζει με σθένος η Εφημερίδα μας.
«The New Daily Mail»

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΟΛΗ Η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ