ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2024

ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2024

Στη ΓΑΔΑ παραμένει ο Φλώρος μέχρι την απολογία του, μετά από το ξύλο στη Βουλή. ***** Στ. Κασσελάκης: Στις Ευρωεκλογές διεκδικούμε την πρωτιά. ***** Αλ. Χαρίτσης: Σήμερα απαντάμε στην απαξίωση και τον ευτελισμό της πολιτικής - 42 οι υποψήφιοι της Νέας Αριστεράς. ***** Γ. Καλλιάνος: Ευθύνες στους γιατρούς του «Αττικόν» για τον πατέρα του - «Αγαπητέ φίλε μου Άδωνι, δεν τα βάζω μαζί σου». ***** Λευκός Οίκος: Ζητά απαντήσεις από το Ισραήλ για τους ομαδικούς τάφους στη Γάζα. ***** ΗΠΑ: Έστειλαν πυραύλους ATACMS στην Ουκρανία.

Δευτέρα 3 Απριλίου 2017

ΣΚΟΥΡΛΕΤΗΣ: «ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΣΧΗΜΗ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ»


                    Αυτά που λέω τώρα τα έλεγα από την πρώτη μέρα
Επιμένει στην θέση του για ξεπούλημα της ΔΕΗ ο υπουργός Εσωτερικών Πάνος Σκουρλέτης. «Αυτά που λέω για τη ΔΕΗ, τα λέω από την πρώτη ημέρα, δεν τα ανακάλυψα τώρα», είπε ο υπουργός Εσωτερικών μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1. 
Ο κ. Σκουρλέτης είπε ότι τον καλύπτει απόλυτα η πρόσφατη ανακοίνωση της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ, που συνεδρίασε το Σάββατο και για το θέμα της ΔΕΗ ανέφερε πως «αγωνιζόμαστε για τον δημόσιο χαρακτήρα της επιχείρησης ηλεκτρισμού», όπως είπε χαρακτηριστικά ο υπουργός. 
Μεταξύ άλλων, ο υπουργός Εσωτερικών υποστήριξε ότι: «Η κατάσταση στην επιχείρηση δεν είναι άσχημη σε τέτοιο βαθμό που λένε, το λένε για να ξεπουληθεί όσο-όσο. Πάντα επί μνημονίου, υπήρχε η προσπάθεια να υποτιμηθεί η αξία της περιουσίας και κάποιοι να κερδίσουν» και πρόσθεσε: «Εμείς είμαστε οι μόνοι που το είπαμε και πριν και μετά, αλλά οι κινήσεις που είναι αναγκασμένη να κάνει αυτή η κυβέρνηση είναι υπό καθεστώς ήττας, της συμφωνίας του 2015. Στο πλαίσιο ενός αρνητικού συμβιβασμού κάνουμε ό,τι μπορούμε να κερδίσουμε κάποια πράγματα και να δούμε φως στην άκρη του τούνελ».
Εξηγώντας τι εννοεί λέγοντας πως θα ξεπουληθεί η ΔΕΗ, ο κύριος Σκουρλέτης δήλωσε: «Ένα σχέδιο που προβλέπει ότι σε ένα χρόνο και κάτι μήνες θα πρέπει να έχει πωληθεί ένα ποσοστό της ΔΕΗ, είναι ένα σχέδιο εξαρχής καταδικασμένο, είναι ένα παιχνίδι με σημαδεμένη τράπουλα». «Η εικόνα της ΔΕΗ είναι κατ'έικόνα και ομοίωση της χώρας. Τι έγινε με τη χώρα, την υπερχρεώσανε και τώρα έχουμε φτάσει στο Ταμείο», είπε.
''The New Daily Mail'' 
Newsroom



ΕΘΝΙΚΑ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΗ ΘΕΜΑΤΑ

Η ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΚΟΙΝΩΝΙΑ

WEB RADIO

WEB RADIO
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Για να παραμείνετε στην σελίδα μας, κάντε δεξί κλικ, άνοιγμα νέας καρτέλας

ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ - ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ



Αιρετικες Ιδεες

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:

Οι παραπάνω απόψεις δεν απηχούν κατ΄ ανάγκη απόψεις της Εφημερίδας. Προβάλλονται όμως στα πλαίσια του πλουραλισμού και της διαφορετικής άποψης, που υποστηρίζει με σθένος η Εφημερίδα μας.
«The New Daily Mail»

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΟΛΗ Η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ