ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2024

ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2024

Κακοκαιρία σε εξέλιξη: 6 περιοχές χτυπά σήμερα με βροχές και καταιγίδες - Στο έλεος της κακοκαιρίας πολλές περιοχές της χώρας. Έκτακτα μέτρα από τις Αρχές. ***** Η S&P αναβάθμισε σε θετικό το outlook της Ελλάδας - Κ. Χατζηδάκης για αναβάθμιση S&P: Οι προσπάθειες της Ελλάδας πιάνουν τόπο. ***** Πιερρακάκης: Κρατάμε το αδιάβλητο των Πανελλήνιων Εξετάσεων, αλλάζουμε όλα τα άλλα. ***** «Εμπλοκή» με το Άγιο Φως στην Ελλάδα λόγω Ισραήλ - Στήνεται ειδικό σχέδιο. ***** Ιράκ: Ισχυρή έκρηξη σε στρατιωτική βάση κοντά στην Βαγδάτη - Ισραήλ: Δεν ήμασταν εμείς.

Κυριακή 23 Ιουλίου 2017

ΧΡ. ΒΕΡΝΑΡΔΑΚΗΣ: ΥΠΕΡΣΥΝΤΗΡΗΤΙΚΟΣ ΘΥΛΑΚΑΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ

Για υπερσυντηρητικό θύλακα μέσα στη Δικαιοσύνη, ο οποίος στην πραγματικότητα επιχειρεί να επέμβει στη νομοθετική και πολιτική εξουσία, κάνει λόγο, σε συνέντευξή του, ο υπουργός Επικρατείας, αρμόδιος για τον Συντονισμό του Κυβερνητικού Έργου Χριστόφορος ΒερναρδάκηςΕρωτηθείς από το Αθηναϊκό/Μακεδονικό Πρακτορείο, ο υπουργός προσθέτει ότι, όταν συμβαίνει κάτι τέτοιο, η Δικαιοσύνη χάνει σε κύρος και σε αξιοπιστία και γίνεται ανοικτά «πολιτικοποιημένη», «ταξική» και «κοινωνικά άδικη», άρα απονομιμοποιείται.

Για τη στάση της αξιωματικής αντιπολίτευσης, ο υπουργός Επικράτειας τονίζει ότι: «Εμείς θέλουμε και αγωνιούμε καθημερινά ώστε να επιστρέψουμε στην κοινωνία όσα στερήθηκε με τη λιτότητα και τη συρρίκνωση της δημοκρατίας. Η αξιωματική αντιπολίτευση αγωνίζεται να επιστρέψει στους κύκλους της διαπλοκής και του βαθέος συστήματος όσα η κυβέρνηση αφαιρεί από αυτούς. Η μάχη είναι μεγάλη και θα γίνει ακόμη μεγαλύτερη».

Ο στόχος της κυβέρνησης, σύμφωνα με τον κ. Βερναρδάκη, είναι να υπάρξει ένα εθνικό αναπτυξιακό σχέδιο, το πρώτο μετά τη δεκαετία του '80, υπογραμμίζοντας τον κομβικό ρόλο των περιφερειών σε αυτή τη διαδικασία. Χαρακτηρίζει δε τη διαδικασία που ακολουθείται ως ιστορικά πρωτότυπη και ουσιαστική, προσθέτοντας μάλιστα τη δέσμευση της κυβέρνησης να εξοπλίσει αυτή τη διαδικασία με ειδικά χρηματοδοτικά εργαλεία και να ολοκληρώσει έργα υποδομής που είναι απαραίτητα για την τοπική ανάπτυξη.

Ως το απόλυτο πλάνο της κυβέρνησης χαρακτηρίζει τη βελτίωση της καθημερινότητας των πολιτών, δηλώνοντας χαρακτηριστικά ότι για την κυβέρνηση η λεγόμενη «καθημερινότητα» ισοδυναμεί με εργασιακά δικαιώματα, με καθολική πρόσβαση στις δομές υγείας και παιδείας, με κοινωνικό κράτος που λειτουργεί σωστά, με τα δικαιώματα των αναπήρων, των παιδιών, των γυναικών, των μεταναστών σε πλήρη εφαρμογή, με τις ατομικές ελευθερίες σε πλήρη προστασία.
ΑΜΠΕ

''The New Daily Mail'' 
Newsroom



ΕΘΝΙΚΑ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΗ ΘΕΜΑΤΑ

Η ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΚΟΙΝΩΝΙΑ

WEB RADIO

WEB RADIO
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Για να παραμείνετε στην σελίδα μας, κάντε δεξί κλικ, άνοιγμα νέας καρτέλας

ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ - ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ



Αιρετικες Ιδεες

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:

Οι παραπάνω απόψεις δεν απηχούν κατ΄ ανάγκη απόψεις της Εφημερίδας. Προβάλλονται όμως στα πλαίσια του πλουραλισμού και της διαφορετικής άποψης, που υποστηρίζει με σθένος η Εφημερίδα μας.
«The New Daily Mail»

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΟΛΗ Η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ