Πρόταση δυσπιστίας: Απορρίφθηκε με 159 «όχι» - 141 ψήφισαν «ναι». ***** Σ. Φάμελλος μετά την απόρριψη της πρότασης δυσπιστίας: Η Κυβέρνηση δεν απάντησε- Η κοινωνία όμως γνωρίζει. ***** ΣΥΡΙΖΑ: Ο κ. Μητσοτάκης παραμένει προκλητικός μέχρι τελικής πτώσης. ***** Στ. Κασσελάκης: Γιατί διώξατε τους δύο συνεργάτες σας μετά την επίσκεψή τους «στα συμφέροντα που μας υπονομεύουν». ***** Ακρίβεια και κοινωνική ανισότητα θα κρίνουν τις ευρωεκλογές.

Τετάρτη 19 Ιουλίου 2017

GOLDMAN SACHS: ΑΠΙΘΑΝΗ Η ΑΜΕΣΗ ΕΝΤΑΞΗ ΣΤΟ QE - ΠΙΘΑΝΟ ΕΝΑ 4ο ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Σχεδόν απίθανη θεωρεί η Goldman Sachs την άμεση ένταξη της Ελλάδας στο πρόγραμμα ποσοτικής χαλάρωσης της ΕΚΤ, όπως επισημαίνει σε νέα της έκθεση για την ελληνική οικονομία. Η αμερικανική επενδυτική τράπεζα αποτιμά την πρόσφατη συμφωνία του Eurogroup για τη β’ αξιολόγηση ως μία ένδειξη «κατευνασμού της έντασης» και όχι ως έναν «συμβιβασμό» μεταξύ των δύο πλευρών.
«Ελλάδα και πιστωτές μετέθεσαν για το 2018 την οριστικοποίηση των όρων της μεσοπρόθεσμης ελάφρυνσης του ελληνικού χρέους» αναφέρει, μεταξύ άλλων. Μάλιστα, εντάσσει τη συγκεκριμένη συζήτηση, η οποία αναμένεται για το καλοκαίρι του επόμενου έτους, στο πλαίσιο των ευρύτερων διαπραγματεύσεων για ένα πιθανό, τέταρτο πρόγραμμα βοήθειας, το οποίο θα περιλαμβάνει επιπλέον διαρθρωτικές μεταρρυθμίσεις.
Σε κάθε περίπτωση, πάντως, η Goldman Sachs θεωρεί απίθανη την άμεση ένταξη της Ελλάδας στο πρόγραμμα ποσοτικής χαλάρωσης της ΕΚΤ, δεδομένης της αδυναμίας της κεντρικής τράπεζας να καταρτίσει την έκθεση βιωσιμότητας του ελληνικού χρέους, έως ότου ρυθμιστούν οι όροι ελάφρυνσής του.
Τέλος, επισημαίνει ότι η ένταξη των κρατικών ομολόγων στο QE ενδεχομένως να λάβει χώρα, αφότου αρχίσει η διαδικασία σταδιακής άρσης των διευκολυντικών μέτρων της κεντρικής τράπεζας, γεγονός το οποίο θα μειώσει τα οφέλη του προγράμματος για την ελληνική οικονομία.
ΑΜΠΕ
''The New Daily Mail'' 
Newsroom



ΕΘΝΙΚΑ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΗ ΘΕΜΑΤΑ

Η ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΚΟΙΝΩΝΙΑ

WEB RADIO

WEB RADIO
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Για να παραμείνετε στην σελίδα μας, κάντε δεξί κλικ, άνοιγμα νέας καρτέλας

ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ - ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ



Αιρετικες Ιδεες

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:

Οι παραπάνω απόψεις δεν απηχούν κατ΄ ανάγκη απόψεις της Εφημερίδας. Προβάλλονται όμως στα πλαίσια του πλουραλισμού και της διαφορετικής άποψης, που υποστηρίζει με σθένος η Εφημερίδα μας.
«The New Daily Mail»

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΟΛΗ Η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ