ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2024

ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2024

Τέμπη: Έρευνα της Αντεισαγγελέως Εφετών Λάρισας για το «μπάζωμα» στον τόπο του δυστυχήματος. ***** Στα Δικαστήρια ο Φλώρος μετά τον ξυλοδαρμό - Θα καταθέσουν 3 μάρτυρες πριν την απολογία του. ***** ΣΥΡΙΖΑ: Τολμάει ο κ. Μητσοτάκης να πει ότι δεν θέλει τις ψήφους των ακροδεξιών μορφωμάτων; ***** ΠΑΣΟΚ: Προεκλογική φιέστα της Κυβέρνησης με την κωδική ονομασία ΑΙΓΙΣ. ***** Γιάννης Καλλιάνος: ΕΔΕ για τις συνθήκες νοσηλείας του πατέρα του - Ο Αλέξης Κούγιας αναλαμβάνει την νομική εκπροσώπηση του Γιάννη Καλλιάνου. ***** Ξεκινούν οι δωρεάν εξετάσεις για τον καρκίνο του παχέος εντέρου, επεκτείνεται το πρόγραμμα «Φώφη Γεννηματά», ακολουθεί η ψυχική υγεία. ***** Απίστευτες εικόνες στα Πανεπιστήμια των ΗΠΑ - Εισβολή Αστυνομίας, ξύλο και συλλήψεις φοιτητών.

Πέμπτη 12 Οκτωβρίου 2017

Ν.Δ.: ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΤΣΙΠΡΑ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ

Με μία δηκτική ανακοίνωση σχολίασε το Γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας την ομιλία του Πρωθυπουργού στο Περιφερειακό Συνέδριο για την παραγωγική ανασυγκρότηση στη Θεσσαλία. Υποστηρίζει ότι «έχει χάσει κάθε επαφή με την πραγματικότητα» και ότι «οι φιέστες που διοργανώνει ο κ. Τσίπρας, στον χρόνο που του απομένει, δεν έχουν καμία απολύτως σημασία».
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Ο κ. Τσίπρας επικαλέστηκε ως απόδειξη ... επιτυχίας του (!) την έκθεση που παρουσίασε την Ελλάδα ως ''αρνητική αναπτυξιακή έκπληξη''. Είναι σαφές ότι έχει χάσει κάθε επαφή με την πραγματικότητα. Τον επαναφέρουμε σε αυτήν θυμίζοντάς του ότι:
  • Παραγωγική Ελλάδα με αυξημένους φόρους και εισφορές, δεν γίνεται.  
  • Παραγωγική Ελλάδα χωρίς ρευστότητα στην αγορά και με την απορροφητικότητα του ΕΣΠΑ στον πάτο, δεν γίνεται.
  • Παραγωγική Ελλάδα χωρίς επενδύσεις και χωρίς αλλαγές στο κράτος και στην οικονομία, δεν γίνεται.   
Αυτή είναι η πραγματικότητα σήμερα και οι φιέστες που διοργανώνει ο κ. Τσίπρας στο χρόνο που του απομένει, δεν έχουν καμία απολύτως σημασία».
''The New Daily Mail''
 Newsroom



ΕΘΝΙΚΑ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΗ ΘΕΜΑΤΑ

Η ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΚΟΙΝΩΝΙΑ

WEB RADIO

WEB RADIO
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Για να παραμείνετε στην σελίδα μας, κάντε δεξί κλικ, άνοιγμα νέας καρτέλας

ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ - ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ



Αιρετικες Ιδεες

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:

Οι παραπάνω απόψεις δεν απηχούν κατ΄ ανάγκη απόψεις της Εφημερίδας. Προβάλλονται όμως στα πλαίσια του πλουραλισμού και της διαφορετικής άποψης, που υποστηρίζει με σθένος η Εφημερίδα μας.
«The New Daily Mail»

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΟΛΗ Η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ