LIVE-ΒΟΥΛΗ: ΠΡΟΤΑΣΗ ΔΥΣΠΙΣΤΙΑΣ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ - Σε υψηλους τονους η συζητηση


Πέμπτη 23 Νοεμβρίου 2017

ΤΣΑΚΑΛΩΤΟΣ: ΑΔΙΚΟΣ Ο ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ, ΑΛΛΑ ΤΟΝ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΜΗΝ ΓΙΝΟΥΝ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΕΡΘΕΙ Ο ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΣ Ν.Δ. - ΠΑΣΟΚ

Ο προϋπολογισμός δεν είναι δίκαιος, παραδέχθηκε ο υπουργός Οικονομικών Ευκλείδης Τσακαλώτος, μιλώντας στη επιτροπή Οικονομικών της Βουλής, αλλά είναι υπό συγκεκριμένες συνθήκες και οδηγεί σε έξοδο από τα μνημόνια.
«Είναι αυτός ο Προϋπολογισμός δίκαιος; Με απόλυτο τρόπο δεν είναι, το αναγνωρίζουμε» είπε ο υπουργός Οικονομικών. «Αλλά είναι μέσα σε συγκεκριμένο πλαίσιο και πολιτικο-κοινωνικο-οικονομικές συνθήκες. Και θα κριθεί για το αν προσπαθεί ν’ αυξήσει την Δικαιοσύνη όσο μπορεί, ν’ ανατρέψει άλλες πολιτικές για τους εργαζόμενους, αν ανοίγει δρόμο για να βγούμε από τα Μνημόνια», πρόσθεσε ο κ. Τσακαλώτος. Είπε επίσης ότι «θα μπορούσαμε να πούμε επειδή είναι άδικος να μην ψηφίσουμε να πάμε σε εκλογές να έρθει συνασπισμός Ν.Δ.-ΠΑΣΟΚ… δεν το επιλέξαμε».
Αναφερόμενος στην υπόθεση των Paradise Papers, ο υπουργός Οικονομικών άφησε αιχμές για τη Ν.Δ. λέγοντας χαρακτηριστικά «Ο Κύριός μας στην Αγία Γραφή είπε για φτώχεια, αγάπη, αλλά έκανε λάθος, είχε προβλέψει ότι η καμήλα είναι δυσκολότερο να περάσει από τη βελόνα, παρά ο πλούσιος στον παράδεισο, εσείς τον διαψεύσατε υπάρχουν πλούσιοι που πάνε σε παραδείσιους νήσους, εσείς όταν λέμε για καμήλες και πλουσίους κερδίζουν οι δικοί σας με 7-1. Διαψεύσατε ακόμη και τον ΚΥΡΙΟ μας…»
''The New Daily Mail'' 
Newsroom



ΕΘΝΙΚΑ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΗ ΘΕΜΑΤΑ

Η ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΚΟΙΝΩΝΙΑ

WEB RADIO

WEB RADIO
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Για να παραμείνετε στην σελίδα μας, κάντε δεξί κλικ, άνοιγμα νέας καρτέλας

ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ - ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ



Αιρετικες Ιδεες

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:

Οι παραπάνω απόψεις δεν απηχούν κατ΄ ανάγκη απόψεις της Εφημερίδας. Προβάλλονται όμως στα πλαίσια του πλουραλισμού και της διαφορετικής άποψης, που υποστηρίζει με σθένος η Εφημερίδα μας.
«The New Daily Mail»

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΟΛΗ Η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ