Πρόταση δυσπιστίας: Απορρίφθηκε με 159 «όχι» - 141 ψήφισαν «ναι». ***** Σ. Φάμελλος μετά την απόρριψη της πρότασης δυσπιστίας: Η Κυβέρνηση δεν απάντησε- Η κοινωνία όμως γνωρίζει. ***** ΣΥΡΙΖΑ: Ο κ. Μητσοτάκης παραμένει προκλητικός μέχρι τελικής πτώσης. ***** Στ. Κασσελάκης: Γιατί διώξατε τους δύο συνεργάτες σας μετά την επίσκεψή τους «στα συμφέροντα που μας υπονομεύουν». ***** Ακρίβεια και κοινωνική ανισότητα θα κρίνουν τις ευρωεκλογές.

Παρασκευή 15 Δεκεμβρίου 2017

ΑΠΑΤΗ ΠΟΛΛΩΝ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΟΣΕ ΑΠΟ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΤΟΥ ΕΡΓΑΝΙΣΜΟΥ

Οκτώ υπάλληλοι του ΟΣΕ, αρκετοί από τους οποίους υψηλόβαθμοι, κατηγορούνται για συμμετοχή σε πολυμελές κύκλωμα που εξαπατούσε τον Οργανισμό, ζημιώνοντάς τον πολλά εκατομμύρια ευρώ, σύμφωνα με δημοσίευμα της ''Καθημερινής''. Συνολικά η Διεύθυνση Οικονομικής Αστυνομίας προχώρησε τα τελευταία εικοσιτετράωρα στη σύλληψη 19 ατόμων, με την κατηγορία ότι συμμετείχαν σε σπείρα που είτε έκλεβε το προς εκποίηση υλικό του ΟΣΕ πουλώντας το ως σκραπ είτε, με τη συνδρομή επίορκων υπαλλήλων του Οργανισμού, «έστηνε» διαγωνισμούς για την πώληση υλικών του ΟΣΕ, αγοράζοντάς τα σε χαμηλότερες από τις προβλεπόμενες τιμές.



Συνολικά, στη σπείρα κατηγορούνται ότι συμμετείχαν 30 άτομα απ’ όλη την επικράτεια, εκ των οποίων πολλοί είναι Έλληνες Ρομά. Αρχηγικά μέλη εμφανίζονται δύο ιδιώτες, ιδιοκτήτες εταιρειών διαχείρισης σκραπ. Στα σπίτια ορισμένων εκ των επίορκων υπαλλήλων βρέθηκαν δεσμίδες με μεγάλα χρηματικά ποσά.
Ανακοινώσεις για την υπόθεση αναμένονται το μεσημέρι από τον αναπληρωτή υπουργό Προστασίας του Πολίτη Νίκο Τόσκα, τον συναρμόδιο υπουργό Χρ. Σπίρτζη και τον επικεφαλής της Οικονομικής Αστυνομίας Ανδρέα Αποστολόπουλο.
''The New Daily Mail'' 
Newsroom



ΕΘΝΙΚΑ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΗ ΘΕΜΑΤΑ

Η ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΚΟΙΝΩΝΙΑ

WEB RADIO

WEB RADIO
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Για να παραμείνετε στην σελίδα μας, κάντε δεξί κλικ, άνοιγμα νέας καρτέλας

ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ - ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ



Αιρετικες Ιδεες

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:

Οι παραπάνω απόψεις δεν απηχούν κατ΄ ανάγκη απόψεις της Εφημερίδας. Προβάλλονται όμως στα πλαίσια του πλουραλισμού και της διαφορετικής άποψης, που υποστηρίζει με σθένος η Εφημερίδα μας.
«The New Daily Mail»

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΟΛΗ Η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ