LIVE-ΒΟΥΛΗ: ΠΡΟΤΑΣΗ ΔΥΣΠΙΣΤΙΑΣ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ - Σε υψηλους τονους η συζητηση


Πέμπτη 15 Μαρτίου 2018

Ρ. ΣΒΙΓΚΟΥ: Ο ΣΥΡΙΖΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ

Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει σχέση με επιχειρηματίες, εν αντιθέσει με τη Ν.Δ., η οποία την πορεία και την πολιτική της διαδρομή έχει συνδέσει με τα οικονομικά συμφέροντα υποστηρίζει η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Ράνια Σβίγκου σημειώνοντας ότι προσπαθούμε να βάλουμε κανόνες και να οικοδομήσουμε ένα υγιές επιχειρηματικό περιβάλλον.

«Σε όλες τις πλευρές της πολιτικής και οικονομικής ζωής ο ΣΥΡΙΖΑ έχει προσπαθήσει να βάλει άλλους κανόνες και να δείξει με πράξεις πλέον ότι το καθεστώς της διαπλοκής έχει τελειώσει» σημείωσε μιλώντας «Realfm», αναφέροντας ότι αυτό έχει γίνει με συγκεκριμένες νομοθεσίες και στο καθεστώς των προμηθειών και στο καθεστώς των συμβάσεων, αλλά και στο ποδόσφαιρο και στον αθλητισμό. «Οπότε, όταν λέει η Ν.Δ. για επιλεκτικές σχέσεις επιχειρηματιών με τον ΣΥΡΙΖΑ, θεωρώ ότι αυτογελοιοποιείται».

Αναφερόμενη στα έκτροπα που σημειώθηκαν στον αγώνα ΠΑΟΚ-ΑΕΚ τόνισε ότι «από την πρώτη στιγμή που έγινε αυτό το τελευταίο περιστατικό που ξεχείλισε το ποτήρι, δείξαμε την ανάγκη και για εφαρμογή της νομοθεσίας».

Μιλήσαμε, επίσης, συνέχισε η κα Σβίγκου, για τομές και για αυστηροποίηση του θεσμικού πλαισίου, όπως και για την αναγκαία συζήτηση που πρέπει να γίνει με όλους τους φορείς και με τις ομάδες και με τις διεθνείς ομοσπονδίες, ώστε να καταλάβουν όλοι ότι δεν μπορεί αυτό το πράγμα να συνεχιστεί. «Οπότε εμείς δεν πυροβολήσαμε αδιακρίτως» υπογράμμισε.

Όσον αφορά δημοσιεύματα που μιλάνε για έμμισθη σχέση του κ. Στουρνάρα με την εταιρεία Novartis, η κ. Σβίγκου υποστήριξε πως ο διοικητής της Τραπέζης της Ελλάδος «οφείλει να δώσει απαντήσεις, γιατί όντως τα δημοσιεύματα αυτά είναι αποκαλυπτικά».
ΑΜΠΕ

«The New Daily Mail» 
Newsroom



ΕΘΝΙΚΑ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΗ ΘΕΜΑΤΑ

Η ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΚΟΙΝΩΝΙΑ

WEB RADIO

WEB RADIO
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Για να παραμείνετε στην σελίδα μας, κάντε δεξί κλικ, άνοιγμα νέας καρτέλας

ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ - ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ



Αιρετικες Ιδεες

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:

Οι παραπάνω απόψεις δεν απηχούν κατ΄ ανάγκη απόψεις της Εφημερίδας. Προβάλλονται όμως στα πλαίσια του πλουραλισμού και της διαφορετικής άποψης, που υποστηρίζει με σθένος η Εφημερίδα μας.
«The New Daily Mail»

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΟΛΗ Η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ