LIVE-ΒΟΥΛΗ: ΠΡΟΤΑΣΗ ΔΥΣΠΙΣΤΙΑΣ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ - Σε υψηλους τονους η συζητηση


Κορονοϊός: 4 νέοι θάνατοι και 13 διασωληνωμένοι - Ένα νέο σοβαρό κρούσμα γρίπης. ***** Στ. Κασσελάκης: Ορκίζεται αύριο ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ. ***** ΥΠΟΙΚ: 136.000 e-mails σε επαγγελματίες και επιχειρήσεις για τη διασύνδεση ταμειακών-POS. ***** Λευκός Οίκος: «Ανοησίες» ο ισχυρισμός της Ρωσίας για εμπλοκή της Ουκρανίας στην τρομοκρατική επίθεση στο Crocus City Hall.

Τρίτη 17 Απριλίου 2018

ΑΛ. ΤΣΙΠΡΑΣ: ΔΕΝ ΗΡΘΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΔΙΑΓΓΕΛΜΑ ΕΔΩ, ΗΡΘΑ ΝΑ ΕΓΚΑΙΝΙΑΣΩ ΕΡΓΟ

Πριν λίγα λεπτά προσγειώθηκε στο Καστελόριζο το ελικόπτερο, στο οποίο επέβαινε ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας. Μαζί του ήταν ο υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Παναγιώτης Κουρουμπλής, καθώς και ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Παύλος ΠολάκηςΤον πρωθυπουργό υποδέχθηκαν οι κάτοικοι του νησιού, με επικεφαλής τον δήμαρχο Γιώργο Σαμσάκο, και ο υφυπουργός Νεκτάριος Σαντορινιός.

Εκεί, ο δημοτικός σύμβουλος Γιώργος Αχλαδιώτης αναφέρθηκε στα προβλήματα του νησιού ενώ χαρακτήρισε τιμή για τον τόπο, την επίσκεψη του πρωθυπουργού.

Ο κ. Τσίπρας από την πλευρά του δήλωσε: «Δεν ήρθα να κάνω διάγγελμα εδώ, ήρθα να εγκαινιάσω έργο -μονάδα αφαλάτωσης, αν και είναι καλός ο χώρος για διαγγέλματα».



Αλ.Τσίπρας:Φτάνουμε σε καθαρή, όπως ο ουρανός του Καστελόριζου, έξοδο από την επιτροπεία
Εκφράζοντας την «ιδιαίτερη χαρά» του για την παρουσία του στο Καστελόριζο, ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας τόνισε ότι «μπορεί να βρίσκεται πολλά μίλια μακριά από την πρωτεύουσα, όμως εδώ είναι που χτυπά δυνατά η καρδιά της πατρίδας μας».

Εκεί από όπου ανακοινώθηκε η ένταξη της χώρας στο μνημόνιο, από αυτόν τον τόπο ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας σημείωσε στην ομιλία του: «Σήμερα, οκτώ χρόνια από τη μέρα που ο ελληνικός λαός άκουγε τα κακά μαντάτα των μνημονίων, φτάνουμε στις μέρες που πλέον αφήνουμε τα δύσκολα πίσω μας (...) βρισκόμαστε στην τελική ευθεία για την οριστική και αμετάκλητη έξοδο, καθαρή όπως ο καθαρός ουρανός του Καστελορίζου, από την εποχή της επιθετικής λιτότητας και της ασφυκτικής επιτροπείας που κόστισε πολύ».

Μετά από χίλια κύματα, η Ελλάδα βρίσκει ξανά λιμάνι, είπε ο πρωθυπουργός από το Καστελόριζο. Λιμάνι απάγγειο και ασφαλές, συμπλήρωσε, ώστε να ξεκινήσουμε πλέον ένα νέο ταξίδι με πυξίδα τις ανάγκες και τα όνειρα αυτού του λαού.


«Θα μπορούσα να έλθω για να κάνω διάγγελμα, αλλά δεν θα το κάνω», είπε σε μια αποστροφή της ομιλίας του στο Καστελόριζο ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, προσθέτοντας ότι αυτό το όμορφο φόντο δεν το βρίσκει κανείς εύκολα. Ξεκαθάρισε έτσι ότι δεν πήγε στο νησί για επικοινωνιακούς λόγους, για να φτιασιδώσει, όπως είπε, κακόμορφα σχέδια, όπως έγινε στο παρελθόν.
ΑΜΠΕ

«The New Daily Mail» 
Newsroom



ΕΘΝΙΚΑ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΗ ΘΕΜΑΤΑ

Η ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΚΟΙΝΩΝΙΑ

WEB RADIO

WEB RADIO
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Για να παραμείνετε στην σελίδα μας, κάντε δεξί κλικ, άνοιγμα νέας καρτέλας

ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ - ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ



Αιρετικες Ιδεες

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:

Οι παραπάνω απόψεις δεν απηχούν κατ΄ ανάγκη απόψεις της Εφημερίδας. Προβάλλονται όμως στα πλαίσια του πλουραλισμού και της διαφορετικής άποψης, που υποστηρίζει με σθένος η Εφημερίδα μας.
«The New Daily Mail»

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΟΛΗ Η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ